Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Survive

Metal Gear Survive kommer i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Man kan vel trygt si at Konami skapte en del reaksjoner da de offentliggjorde Metal Gear Survive i fjor. Spillere verden over hadde allerede bestemt seg for at spillet måtte være dårlig siden Hideo Kojima ikke var innvolvert, samtidig som mange mente at selskapet ikke fortjente pengene deres etter måten de avsluttet samarbeidet med seriens skaper på. På toppen av det hele virket det som om Survive tok serien i en helt ny retning, hvor basebygging og horder av fiender var i fokus. Det er derfor ikke så rart at spillet forsvant helt fra radaren i noen måneder, før det plutselig dukket opp igjen på E3-messen i sommer. Der viste det seg at spillet faktisk ikke er så aller verst, og at det virker ganske finpusset. Nå vet vi hvorfor demoen var såpass bra.

Spillet er nemlig ikke så altfor langt unna lansering. Konami kan fortelle at Metal Gear Survive vil slippes den 22. februar. Dette betyr mest sannsynlig også at vi kan forvente å få se mer gameplay og informasjon de neste månedene, så forhåpentligvis klarer spillet å imponere nok til å endre noen av meningene.

Hva tror du om spillet?

Metal Gear Survive

Relaterte teksterLoading next content