Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Survive

Metal Gear Survive-trailer avslører åpen beta

Og tar en nærmere titt på historiedelen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Et av neste års spill som det ikke har vært særlig mye snakk om den siste tiden er Metal Gear Survive. Mange er fortsatt skeptiske til sidespranget i Metal Gear-serien uten Kojima ved roret, men Konami jobber stadig med å vise at dette fortsatt kan bli et bra spill. Derfor har de nå gitt oss to ting som vil kunne vekke interessen vår.

Det første er en ny trailer hvor de forklarer hvordan historie- og samarbeidsmodusen i spillet vil fungere. Her får vi vite at denne historien ikke påvirker hovedhistorien i serien på noen måte, hvordan vi må jakte og lete etter ressurser for å overleve, forklaring av hva man kan gjøre på basen sin, og mer. Utviklerne av spillet har helt klart bygget videre på Mother Base-systemet fra Phantom Pain, så forhåpentligvis vil dere som virkelig likte den biten få det gøy her også.

Dette vil vi få mulighet til å få en indikasjon på i starten av neste år. Traileren avsluttes nemlig med å røpe at det kommer en åpen beta til PlayStation 4 og Xbox One den 18. januar. Dermed får alle en mulighet til å se om lovordene som har dukket opp den siste tiden er velfortjent.

Har du troen på at dette kan bli et bra spill? Med eller uten Metal Gear-navnet...

HQ
Metal Gear Survive

Relaterte teksterLoading next content