Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus har allerede solgt over 200.000 eksemplarer på Steam

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metro Exodus var blant de første store titlene som inngikk en avtale med Epic om å bli eksklusivt på Epic Games Store i en lengre periode, og selv om det var en kontroversiell beslutning, så endte det ikke med å påvirke spillets fenomenale salgstall i fjor.

Nylig ankom spillet endelig på Steam, og her klarer deg seg nå også bra. Som utgiveren Embracer Group har slått fast i deres finansresultater (via PC Gamer), så har spillet allerede solgt 200.000 eksemplarer på Steam siden lanseringen. CEO Lars Wingefors sa følgende:

"I was happy to see it performing well, selling about 200,000 copies already, and it was surprising to see one big country in Asia, the biggest country, buying the product."

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.Loading next content