Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metro Exodus

Metro Exodus' oppfølger kan spilles fra start til slutt

4A Games er godt i gang med utviklingen av neste spill i Metro-serien.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metro-spillene er populære både på grunn av suksessen til Dmitry Glukhovskys bøker, men kan også stå alene og har faktisk introdusert en haug med nye mennesker til den samlede franchisen. Det er ingen hemmelighet da at mange mennesker er spente på å se hva som kommer neste fremover i universet. Med den siste oppføringen i franchisen, Metro Exodus, som ble lansert tilbake i 2019, virker det nesten på tide for oss å få oppfølgeren.

Ifølge Insider Gaming er Metro Exodus-oppfølgeren godt ut i utvikling, og kan til og med spilles fra start til slutt. Nå betyr ikke dette at vi skal spille det neste uke, men det gir oss håp om at det kan bli avslørt en gang i år.

Vi har visst at Metro Exodus-oppfølgeren var i arbeid siden 2020, etter at 4A Games bekreftet informasjonen, men med denne nyheten kan vi få se hvordan spillet ser ut før heller enn senere.

Gleder du deg til et nytt Metro-spill?

Metro Exodus

Relaterte tekster

9
Metro ExodusScore

Metro Exodus

ANMELDELSE. Skrevet av Suzanne Berget

Suzanne har herjet rundt i den postapokalyptiske ødemarken i Russland, og blitt så skremt at hun lengtet tilbake til Metroen.Loading next content