Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid: Other M

Metroid: Other M bekreftet i år

Og Zelda-oppfølgeren må være perfekt

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo har bekreftet at Wiis action-oppfølger Metroid: Other M, vil bli lansert i år som planlagt.

Uttalelsen kom etter at Nintendo sluttet utsendelsen av Metroid Prime: Trilogy, muligens for å vise fansen at det fremdeles var noe å se frem til.

Zelda-fans er ikke like heldige, ettersom amerikanske Nintendo-president Reggie Fils-Aime fortsatt nekter å gi en dato for det nye Zelda-spillet.

- Akkurat nå er det fremdeles i utvikling. Men det viktigste budskapet er at det virkelig må være perfekt når den lanseres - noe annet vil skuffe Zelda-fansen, sier Fils-Aime.

The Legend of Zelda: Twilight Princess er Links eneste eventyr på Wii hittil, men Miyamoto har forsikret fansen om at utviklingen er i høygir på Nintendo-huset.

Metroid: Other M

Relaterte tekster

Metroid: Other MScore

Metroid: Other M

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Guanio

Den solitære dusørjegeren har aldri vært lettere på foten og løsere i snakketøyet. Daniel har løpt og skutt i Metroid-universet - her er anmeldelsen.Loading next content