Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metroid Prime Remastered

Metroid Prime Remastered bekreftet - er ute allerede nå

Nintendo hadde en stor overraskelse i vente for oss i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om ryktene har florert i flere år hadde mange av oss Metroid-fans gitt opp håpe at vi skulle få en remaster eller remake av seriens klassiske Prime-debut. Heldigvis ble den pessimismen knust da Metroid Prime Remastered ble annonsert i kveld.

Akkurat som forventet er det en polert utgave av det klassiske Gamecube-mesterverket, og med oppdatert grafikk ser Samus Aran og Tallon VI bedre ut enn noensinne. Samtidig virker det som om de tilsynelatende beholder mye av originalens følelse og mystikk. Som om dette ikke var gode nok nyheter, annonserte Nintendo i samme åndedrag at denne nye utgaven vil lanseres til Nintendo Switch senere i dag (sannsynligvis over natten eller tidlig morgen), og dermed en såkalt "Shadow Drop".

Så... avbryt alle planer du har i morgen, og gjør deg klar til å besøke et av Nintendos, Gamecube-æraen og generelt beste actioneventyret gjennom tidene. Det er i hvert fall det jeg skal gjøre.

Merk at den digitale versjonen av spillet slippes i dag, men den fysiske utgaven lanseres ikke før 22. februar.

HQ
Metroid Prime Remastered

Relaterte tekster

0
Metroid Prime RemasteredScore

Metroid Prime Remastered

ANMELDELSE. Skrevet av Joakim Sjögren

To tiår har gått siden vi først landet på Tallon IV, men Samus Arans første 3D-eventyr har aldri vært bedre enn det er i dag.Loading next content