Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

MGS V: Ground Zeroes blir gratis på Xbox One

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fra og med juli begynte Microsoft å gi bort to Xbox One-spill hver måned til spillere som abonnerer på Xbox Live Gold - i forbindelse med satsningen Games With Gold. Tirsdag kunne Major Nelson annonsere hvilke spill som venter abonnentene i august, og det er en ganske ålreit måned.

Første spill ut er Metal Gear Solid V: Ground Zeroes som kan lastes ned hele måneden, og det burde fungere som en god oppvarming til Metal Gear Solid V: The Phantom Pain som slippes 1. september. Ettersom prologen til Snakes eventyr allerede har vært tilgjengelig på PS Plus vil altså de aller fleste konsolleiere ha hatt mulighet til å spille det i forkant av at hovedspillet slippes. How to Survive Storm Warning Edition er andre spill ut, og det kan lastes ned fra 16. august til 15. september.

Xbox 360 har heller ikke blitt glemt, og det er postapokalypse som står i fokus på den gamle konsollen. I første halvdel av august vil Gold-abonnenter kunne laste ned Metro 2033, mens oppfølgeren Metro: Last Light vil bli tilgjengelig i siste halvdel.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterte tekster

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesScore

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Vi har finkjemmet hver eneste centimeter av en litt for liten militærbase. Det var over litt raskere enn vi hadde håpet, men vi hadde det i hvert fall storveis mens vi holdt på...

Så pent er Metal Gear Solid 5

Så pent er Metal Gear Solid 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nvidia er for tiden de som dominerer grafikkmarkedet, og nå har de benyttet anledningen til å skryte litt av hvor pent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er når man bruker...Loading next content