Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

MGS V: Ground Zeroes passerer én million solgte

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På tross av en god del kritikk (mange ser på spillet som et kynisk forsøk på å tene penger på grunn av den korte lengden) har actionspillet Metal Gear Solid V: Ground Zeroes passert en million fysiske eksemplarer solgt til verdens butikker.

Dette er et respektabelt antall ettersom spillet også er tilgjengelig digitalt, og med tanke på lanseringsdatoen som var for bare en døy måned siden.

Tar man med i beregningen at dette er et spill i den svært kjente og svært populære Metal Gear Solid-serien, er imidlertid ikke antallet banebrytende høyt. Det kan derfor se ut som mange velger å vente på hovespillet Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, før de kaster seg ut i Metal Gear-universet igjen.

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesMetal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterte tekster

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesScore

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Vi har finkjemmet hver eneste centimeter av en litt for liten militærbase. Det var over litt raskere enn vi hadde håpet, men vi hadde det i hvert fall storveis mens vi holdt på...

1
Så pent er Metal Gear Solid 5

Så pent er Metal Gear Solid 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nvidia er for tiden de som dominerer grafikkmarkedet, og nå har de benyttet anledningen til å skryte litt av hvor pent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er når man bruker...Loading next content