Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Creed III

Michael B. Jordan snakker om Rockys fravær fra Creed III

Han ønsker å flytte Adonis historie fremover ved å se tilbake til sin fortid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Michael B. Jordan, regissør av og hovedrolleinnehaveren i Creed III, har snakket med HOT97 om beslutningen om å ekskludere Sylvester Stallones Rocky Balboa fra filmen.

Dette er første gang den ikoniske karakteren er fraværende fra franchisen, etter å ha dukket opp i noen kapasitet i alle filmene siden 1976.

Jordan sier: "Sly og Rockys DNA er gjennom hele denne franchisen. Du kan ikke ha disse filmene uten det.

Den underdog-ånden tror jeg, forbinder underdogen i oss alle.

Jeg tror det vi elsker med disse filmene så mye er at vi ser noen som går gjennom vanskeligheter, som er i stand til å stige opp fra asken og nå fjelltoppen, og vi kan identifisere oss med det."

Jordan fortsatte med å snakke om hvordan dette nå må leve videre uavhengig som Adonis, og retningen han tar for å bygge opp karakteren i seg selv.

Creed III ser Jordans Adonis Creed møte Damian Anderson (Jonathan Majors), som er en venn som kommer tilbake fra Adonis' urolige fortid for å hevne seg.

Jordan uttaler:

"Jeg vil at Adonis skal stå på egne ben.

For å gjøre det måtte vi gå inn i fortiden. Hva var de transformative årene, de barndomstraumene som formet Adonis i dag?

Jeg tror rommet for denne historien egentlig handlet om at Adonis (Creed) gikk videre med familien sin, og fikk ham til å gå videre."

Creed III slippes på kino i dag.

HQ
Creed III

Relaterte tekster

4
Creed III

Creed III

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Michael B. Jordan er tilbake i ringen for en mer følelsesmessig ladet kamp.Loading next content