Norsk
Gamereactor
nyheter
Creed III

Michael B. Jordan snakker om Rockys fravær fra Creed III

Han ønsker å flytte Adonis historie fremover ved å se tilbake til sin fortid.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Michael B. Jordan, regissør av og hovedrolleinnehaveren i Creed III, har snakket med HOT97 om beslutningen om å ekskludere Sylvester Stallones Rocky Balboa fra filmen.

Dette er første gang den ikoniske karakteren er fraværende fra franchisen, etter å ha dukket opp i noen kapasitet i alle filmene siden 1976.

Jordan sier: "Sly og Rockys DNA er gjennom hele denne franchisen. Du kan ikke ha disse filmene uten det.

Den underdog-ånden tror jeg, forbinder underdogen i oss alle.

Jeg tror det vi elsker med disse filmene så mye er at vi ser noen som går gjennom vanskeligheter, som er i stand til å stige opp fra asken og nå fjelltoppen, og vi kan identifisere oss med det."

Jordan fortsatte med å snakke om hvordan dette nå må leve videre uavhengig som Adonis, og retningen han tar for å bygge opp karakteren i seg selv.

Creed III ser Jordans Adonis Creed møte Damian Anderson (Jonathan Majors), som er en venn som kommer tilbake fra Adonis' urolige fortid for å hevne seg.

Jordan uttaler:

"Jeg vil at Adonis skal stå på egne ben.

For å gjøre det måtte vi gå inn i fortiden. Hva var de transformative årene, de barndomstraumene som formet Adonis i dag?

Jeg tror rommet for denne historien egentlig handlet om at Adonis (Creed) gikk videre med familien sin, og fikk ham til å gå videre."

Creed III slippes på kino i dag.

HQ
Creed III

Relaterte tekster

4
Creed III

Creed III

FILM-ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Michael B. Jordan er tilbake i ringen for en mer følelsesmessig ladet kamp.



Loading next content