Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
lifestyle

Michael Schumacher ikoniske F1-2000 Ferrari er til salgs

Det vil gå opp på auksjon fra 3. april til 12. april.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mens F1 biler er ikke veien lovlig, og du vil ikke være i stand til å kjøre en til jobb når som helst snart, hvis du har en boatload av kontanter sitter rundt og har lyst til å legge til et mesterskap vinnende F1 bil til samlingen din, har vi noen gode nyheter.

Top Gear har rapportert at Michael Schumachers ikoniske F1-2000 Ferrari går opp på auksjon på RM Sotheby's fra 3. april til 12. april.

Bilen er kjent for å være ikonisk, ikke bare på grunn av sin dominans i 2000-sesongen, men på grunn av hvordan det var den første delen av Schumacher og Ferraris dominans på begynnelsen av 2000-tallet, da han vant F1-mesterskapet fem år på rad.

Når det gjelder hvor mye penger bilen vil trolig gå for på auksjonen, Schumacher's 2003 vinnende F1 bil nylig solgt for rundt £ 13 millioner, så forvent noe i denne venen for F1-2000 også.

Dette er en annonse:
Michael Schumacher ikoniske F1-2000 Ferrari er til salgs


Loading next content