Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft: "Det gir null forretningsmessig mening å ta Call of Duty vekk fra PlayStation"

Selskapet vil selvsagt ikke prøve å begrense antall personer som spiller serien, men heller utvide det.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Rima Alaily, konserndirektør for Microsofts konkurranserettsgruppe, har uttalt at å fjerne Call of Duty fra PlayStation i fremtiden (hvis Microsoft ender opp med å kjøpe Activision Blizzard) ville være en dårlig forretningsavgjørelse. Mens hun snakket med Axios om dette sa hun "Det gir null forretningsmessig mening å ta Call of Duty vekk fra PlayStation"

Alaily fortsatte med å forklare at Call of Duty-serien har en stor spillerbase på PlayStation, og det ville ikke være fornuftig å ekskludere dem fra spillet. Årsaken er at spill på tvers av plattformer og kryssprogresjon har blitt stadig mer populært, noe som betyr at det ikke ville være gunstig for spillets generelle suksess å begrense spillet til bare én plattform.

Alailys kommentarer antyder at Microsoft er fokusert på å utvide spillerbasen og sikre at spillet er tilgjengelig for så mange som mulig, uavhengig av hvilken plattform de velger å spille på.

Microsoft: "Det gir null forretningsmessig mening å ta Call of Duty vekk fra PlayStation"

Takk GamingBoltLoading next content