Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Microsoft Flight Simulator

Microsoft Flight Simulator får en stor newzealandsk oppdatering

Før du i det hele tatt spør; Ja, Hobbiton er inkludert.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er et velkjent faktum at Microsoft Flight Simulator har mange detaljer. Med sine realistiske flymodeller, sanntids gjengitte flyplasser, byer og landskap fra hele verden, har simulatoren satt en ny standard i bransjen, og spillet fortsetter å vokse og utvikle seg med verdensoppdateringene som forbedrer en bestemt region i verden.

Etter World Updates dedikert til steder som USA, Storbritannia, Italia, Japan og Norden - er det nå på tide for New Zealand å få en ansiktsløftning. Her er hva du kan forvente av denne gratis oppdateringen (som du også kan sjekke ut i videoen nedenfor):

"Microsoft Flight Simulator-teamet brukte de nyeste geografiske dataene til å lage World Update XII: New Zealand, inkludert satellittbilder, luftfotografering og digitale høydemodeller, og har til og med gjengitt Hobbiton-filmsettet i detalj, som ligger blant Nordøyas naturlige prakt. Denne gratis oppdateringen inneholder forbedret modellering av 7 nye byer og inkluderer 9 håndlagde flyplasser, 62 tilpassede interessepunkter og 10 spennende oppdrag: 3 bush-turer, 3 nye oppdagelsesflyvninger og 4 nye landingsutfordringer - alt inkludert i Game Pass. Himmelen kaller!"

Mens Microsoft Flight Simulator er en veldig krevende tittel, kan du enkelt spille den streamet til en telefon, bærbar PC og andre ting med en app eller en nettleser ved hjelp av Xbox Cloud Gaming. Vil du sjekke ut New Zealand ovenfra denne helgen?

HQ
Microsoft Flight Simulator

Relaterte teksterLoading next content