Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft lover flere Call of Duty-avtaler de kommende ukene

Teknologigiganten gjør alt den kan for å få godkjent oppkjøpet av Activision Blizzard for 68.7 milliarder dollar.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter den forrige avtalen mellom Microsoft og Nintendo som lovet at dersom det planlagte oppkjøpet på 68,7 milliarder dollar av Activision Blizzard godkjennes skal Call of Duty komme til Nintendos plattformer de neste ti årene har en ny rapport avslørt at enda flere avtaler av denne typen er på vei.

Som en del av Microsofts bud for å få avtalen fullført og over de siste hindringene som noen få gjenværende handelsorganer (som Storbritannias Competition and Markets Authority) utgjør, sier Wall Street Journal at Microsoft forventes å nå ytterligere avtaler i løpet av de kommende ukene.

Da Microsoft-president Brad Smith snakket med WSJ om denne saken sa han ganske enkelt "mer vil følge".

Det er ingen omtale av hvem disse avtalene vil bli signert med, og med tanke på at Sony og PlayStation ser ut til å gjøre alt de kan for å stoppe avtalen vil det sannsynligvis ikke være med dem. Men uansett, hvem vil du se Microsoft signere en stor Call of Duty-ikke-eksklusivitetsavtale med?

Microsoft lover flere Call of Duty-avtaler de kommende ukene


Loading next content