Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft lover stor tilstedeværelse på årets E3

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter at Sony kom med sjokkbeskjeden om at de ikke kommer til å delta på årets E3, var det mange som lurte på om Microsoft og Nintendo kom til å følge i Sony sine fotspor og spare på kruttet til en senere anledning. Nå vet vi at Microsoft ikke har noen planer om dette.

I et intervju med Xbox-sjefen Phil Spencer på Major Nelson Radio avslørte Spencer at Microsoft ikke kommer til å holde noe tilbake på årets E3.

"There was obviously some news about E3 back in the Fall and we had a discussion internally of "should we go big? Should we save some money? You know... what does that mean?

We just said "No, we are going to do our thing." We're going to go and be as big at E3 as we've ever been. I love that opportunity to be with our fans and the industry."

Angående hva vi kan forvente så sa Spencer at de kom til å snakke om "long term and near term", og at han er "more of a proponent of being as transparent as you can be". Om dette betyr at vi kommer til å få se spill som ikke kommer ut på lenge gjenstår å se. Vi kommer i hvert fall til å være på plass og gi deg alle de heteste nyhetene.

HQ
Microsoft lover stor tilstedeværelse på årets E3


Loading next content