Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft og Sony bekreftet til Summer Game Fest

Over 40 partnere har blitt avslørt av produsenten og programlederen Geoff Keighley.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi hadde allerede høye forventninger til Summer Game Fest som starter 8. juni. Grunnleggeren, produsenten og verten Geoff Keighley skuffer aldri med å levere noen store overraskelser, og i år vil det være det nærmeste vi har et E3-arrangement.

Selv med dette i tankene ser det ut som årets Summer Game Fest vil være noe helt spesielt. Keighley bekreftet nettopp på Twitter hvilke selskaper som vil delta under showet med ting å presentere og kunngjøre, og det viser seg at det er over 40 av dem. Dette inkluderer konsollprodusentene Microsoft og Sony, samt tredjeparter som Activision, Bandai Namco, Capcom, CD Projekt Red, Paradox, Sega og Warner. Det finnes også maskinvareselskaper som Razer og Samsung, og mer uventede selskaper. Sistnevnte inkluderer Disney, Magic the Gathering og Netflix.

Sjekk ut hele listen nedenfor og start nedtellingen. Det er mindre enn en måned igjen. Er det noen spesielle kunngjøringer du håper på?

Microsoft og Sony bekreftet til Summer Game Fest


Loading next content