Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Microsoft øker innsatsen for å hjelpe indieutviklere med å bringe spill til Xbox

Det nylig annonserte [email protected] Developer Acceleration Program har som mål å gi økonomisk bistand, samt utdannede webinarer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

[email protected] har hjulpet indieutviklere med å lage prosjekter for Xbox-konsollene og PC i mange år nå, men ettersom Microsoft fortsetter å posisjonere seg enda sterkere i spillindustrien har teknologigiganten nå avduket sitt neste skritt for å hjelpe små utviklere med å bringe titlene sine til konsoller.

Dette kalles [email protected] Developer Acceleration Program, og tar sikte på å hjelpe uavhengige utviklere med å bringe spillene sine til Xbox (og andre konsoller) ved å gi økonomisk hjelp til å kompensere for investeringen som er nødvendig for å opprette en port. På toppen av dette vil programmet gi utviklere tilgang til månedlige webinarer der de kan chatte med Xbox for å diskutere hvordan de bedre kan markedsføre tittelen sin, takle sertifiseringsprosesser og mer. Til slutt vil programmet til og med inneholde en finansieringsmulighet for å hjelpe et utvalgt antall lovende utviklere med å lage en fungerende prototype for spill med denne økonomiske bistanden.

Xbox håper at programmet vil fjerne langvarige inngangsbarrierer og vil normalisere ulike historier og karakterer i spill. Xbox har også uttalt at det vil søke å støtte skapere og utviklere fra minoriteter, LGBTQ + -samfunn og funksjonshemmede, da det ytterligere prioriterer tilgjengelighetsarbeidet.

Dette programmet kommer også som Xbox har feiret å hjelpe 100 nye indieutviklere med å kompensere for portingkostnadene, og hjelpe dem med å bringe prosjektene sine til Xbox og andre konsoller.

Microsoft øker innsatsen for å hjelpe indieutviklere med å bringe spill til Xbox


Loading next content