Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Warzone 2

Microsoft: "Sony kan lage sitt eget Call of Duty"

Ti år bør være lenge nok til å oppnå bragden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forkant av Microsofts svært omtalte gigantavtale der de har til hensikt å betale svimlende 68,7 milliarder dollar for Activision, har de verbale slagene mellom Microsoft og spesielt den nærmeste rivalen Sony mildt sagt vært iøynefallende, og på grunn av det vet vi alle hvor utrettelige Sony har vært i forsøket på å sette en stopper for avtalen.

Nå, i henhold til lovbestemte prosedyrer, har Microsoft sendt inn noen svar om avtalen og potensielle effekter det kan ha på spillverdenen til Competition and Markets Authority (CMA), og der kan vi blant annet se at Microsoft mener at Sony om ti år absolutt kan lage sin spillserie som kan konkurrere med Call of Duty .

Med tanke på alle talentene som Sonys studioer tilbyr, og at de har lisenser som Killzone, Resistance, Syphon Filter og Socom, bør det selvfølgelig være ekstremt mulig.

Call of Duty: Warzone 2

Takk, Wall Street Journal.

Relaterte teksterLoading next content