Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Control

Microsoft teaser at Control snart kommer til Game Pass

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

i desember 2019 sa Phil Spencer at Control var på vei til Xbox Game Pass, hvilket dog ble avkreftet av Remedy. Men nå viser det seg at spillet mest sannsynlig faktisk kommer til Microsofts abonnementstjeneste.

På Xbox Game Pass sin offisielle Twitter-konto refererer de til en e-post fra en "Melissa McGamepass", som er skrevet i samme stil som memoene man kan finne i Control:

"EA Play is coming to PC and we have a ton of games slated on top of that! We even included [REDACTED], which our fans won't stop mentioning (that's why I sent you that .gif with the sinister red light)," står det i mailen.

Det store spørsmålet er så om det er snakk om spillets Ultimate Edition eller standardutgaven. Forhåpentligvis førstnevnte da dette er den utgaven som er optimalisert for Xbox Series-konsollene.

Control

Relaterte tekster

1
ControlScore

Control

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Remedy gjør atter en gang en meget god jobb når de blander superheltkrefter med en historie fylt med interessante personer i et fascinerende univers.

0
Få Control gratis på PC

Få Control gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Siden Remedy sitt Control hadde et par tekniske problemer den første tiden klarte det ikke helt å kjempe mot Resident Evil 2, Sekiro: Shadows Die Twice og Death Stranding...

0
Control er gratis på PC

Control er gratis på PC

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

De av oss som er PlayStation Plus-medlemmer var heldige nok til å få den forbedrede utgaven av Control "gratis" fra første stund, og nå er det PC-spillere sin tur. For...Loading next content