Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Might & Magic X: Legacy

Might & Magic X på PAX?

Det er strengt tatt ingen annen måte å tolke denne store X-en på. Ubisoft skal etter alt å dømme avdekke Might & Magic X på PAX East-messen til helgen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi skal ikke satse absolutt alt vi eier og har på det, men hvis du går med håp om et Might & Magic X kan det fort tenkes at PAX East-messen denne helgen er vel verdt å følge med på. Ubisoft har nemlig offentliggjort en stor X på Might & Magic-nettsidene, sammen med meldingen: "Vi sees på PAX East".

X-en består dessuten av skjermbilder og artwork fra tidligere spill i serien, så dette kan neppe bety noe annet enn annonseringen av det neste kapitelet.

PAX East varer fra og med 22. til og med 24. mars.

Might & Magic X: Legacy

Relaterte tekster

1
Might & Magic X: LegacyScore

Might & Magic X: Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

I sitt forsøk på å reinkarnere arven etter Might & Magic har Limbic Entertainment inkludert noe av det som var bra med den gamle serien, og en del ting som ikke var fullt så bra...

0
Might & Magic X: Legacy

Might & Magic X: Legacy

FORSPILL. Skrevet av Adrian Berg

Lykkes Might & Magic X: Legacy med å gjenføde styrkene til den klassiske serien, eller mangler magien fra de beste spillene i rekken? Adrian har prøvespilt...

4
Might & Magic X Legacy annonsert

Might & Magic X Legacy annonsert

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Etter noen ganske kraftige hint har Ubisoft og Limbic Entertainment nå annonsert det neste kapitelet i Might & Magic-serien: Might & Magic X Legacy til PC.

2
Might & Magic X på PAX?

Might & Magic X på PAX?

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det er strengt tatt ingen annen måte å tolke denne store X-en på. Ubisoft skal etter alt å dømme avdekke Might & Magic X på PAX East-messen til helgen.Loading next content