Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Guitar Hero 5

Mii-avatarene inntar Guitar Hero 5

Nintendo blir med i bandet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi fortalte tidligere i uken at Xbox 360-eiere vil få mulighet til å spille med avatarene sine i det kommende Guitar Hero 5. Nå er det klart at også Wii-folket får mulighet til å rocke fra seg med sine egne, selvlagde figurer.

Det er imidlertid ikke noe lignende tilbud tilgjengelig for Playstation 3-eiere og deres Home-avatarer, forteller Activision i et intervju med Eurogamer:

"Mens det ikke er noen planer om å inkludere Home-avatarer i PS3, er det i USA bekreftet at Wii-eiere vil få muligheten til å rocke fra seg med mii'ene sine i en egen Mii Freestyle Mode."

Guitar Hero 5
Guitar Hero 5
Guitar Hero 5
Guitar Hero 5

Relaterte tekster

Guitar Hero 5Score

Guitar Hero 5

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Cato Lorentzen

Det femte spillet i Guitar Hero-serien er lansert, og vi har rocket løs med Kurt Cobain og Johnny Cash.

3
"Ekte" publikum i neste Guitar Hero?

"Ekte" publikum i neste Guitar Hero?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Ryktene skal ha det til at Activision er i full gang med å utvikle et nytt Guitar Hero til de nye konsollene, og denne gangen satser de visst på et mer realistisk...Loading next content