Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft avslører lanseringsdato for Trails & Tales-oppdateringen

En ny mob, et nytt biom og mer kommer til spillet 7. juni.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Minecrafts nyeste oppdatering, Trails & Tales, lanseres 7. juni. Den vil inneholde nye funksjoner, blant annet en ekstra mob, et nytt biom og et stort fokus på arkeologi.

Som det fremgår av et nytt blogginnlegg, heter mobben som kommer til Minecraft Sniffer, og den er direkte knyttet til arkeologitemaet. For å få tak i en Sniffer må du finne egg av skapningene, ettersom de antas å være utdødd i den vanlige Minecraft-verdenen. Når du har klekket ut snifferen din, kan den hjelpe deg med å grave rundt i ruiner og finne nedgravde skatter.

Det nye biomet er knyttet til et nytt tresett som kommer til spillet. Kirsebærtre gir deg ikke bare mulighet til å lage nye gjenstander, men også et sjeldent biom fullt av kirsebærblomster. Et annet ekstra tresett kommer også i form av bambus, som blant annet lar deg lage en flåte.

Gleder du deg til Trails & Tales-oppdateringen?

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content