Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft får endelig cross-play mellom PS4, PC, Xbox One og Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For to år siden begynte virkelig bålet rundt Sony og PlayStation å brenne da Minecraft lot folk på PC, Xbox One, Nintendo Switch og mobiler å spille sammen mens PlayStation 4 takket nei. I månedene og årene etter har selskapet sakte men sikkert åpnet døren stadig mer for andre plattformer, og i morgen er det endelig debattskaperen sin tur.

Minecraft Bedrock Edition er endelig klar for PlayStation 4, noe både Sony og Microsoft bekrefter betyr at PlayStation-spillere endelig kan spille sammen med alle de andre. Det kan virke som om dette nå har blitt en realitet siden begge to har inngått kompromisser. Du vil fortsatt trenge en Xbox-konto for å kunne ta nytte av cross-play, men i stedet for Achievements vil du få Trophies. Oppdatering som skal gjøre dette mulig vil slippes i morgen.

HQ
Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content