Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Minecraft lanserer et Crocs-samarbeid

De flotteste skoene vi noensinne har sett - så langt som Crocs går, åpenbart.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært en haug av Minecraft-samarbeid gjennom årene, både mer og mindre forventet. 2023s første eksempel er i sistnevnte kategori.

Crocs har annonsert en Minecraft-samling som inneholder to par Classic Clogs (for voksne og barn), to par Classic Elevated Clogs (for voksne og barn), et par Classic Slides og noen få andre godbiter, for eksempel pins å feste til skoene og et tema for spillet.

Samlingen vil bli utgitt 16. februar, og du kan kjøpe den på Amazon, Foot Locker og Crocs.com. Sjekk ut bildet nedenfor for å se disse skoene. Kommer du til å kle føttene i Minecraft-skoene på stranden i sommer?

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content