Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft Legends

Minecraft Legends byr på mange nye fiender

Utviklerne viser masse gameplay og forklarer forskjellige fiender og venner i ny video.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Minecraft Legends var et av de splitter nye spillene som ble annonsert under Xbox & Bethesda Games Showcase i juni. Det er et helt nytt actionstrategispill i sanntid, og planlegges lansert i første halvdel av 2023.

Denne gangen utvikler Mojang det sammen med Blackbird Interactive, og nå har vi fått en ny video som introduserer oss for hva spillet har å tilby og presenterer noen av menneskene som står bak det. Vi får også møte både kjente og nye skapninger, og ikke alle er fiender denne gangen heller.

Sjekk ut videoen nedenfor for en nærmere titt på spillet som utgis på PC, PlayStation, Switch og Xbox. Minecraft Legends inkluderes også med Game Pass fra dag én.

HQ
Minecraft Legends

Relaterte tekster

0
Minecraft LegendsScore

Minecraft Legends

ANMELDELSE. Skrevet av Johan Vahlström

Den klumpete verdenen utvider seg med en ny type opplevelse, men fanger den originalspillets briljans?Loading next content