Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Miyamoto liker ikke at folk sammenligner ham med Steven Spielberg

Men å betraktes som spillverdens Disney er greit.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For å markere åpningen av Super Nintendo World i Universal Studios' Hollywood-park har Nintendo-legenden og Mario-skaperen Shigeru Miyamoto nylig tatt en prat med GameSpot, hvor han snakker om parken og arven hans i spillindustrien.

På spørsmål om sammenligningene som folk gjør med hans innflytelse i spillområdet og Steven Spielbergs innvirkning på filmindustrien, uttrykker Miyamoto sin ære, men misliker sammenligningen:

"Jeg har også blitt kalt spillverdenens Spielberg, men det liker jeg faktisk ikke. Jeg er Miyamoto. Miyamoto er Miyamoto og Nintendo er Nintendo. Men jeg føler meg veldig beæret over å bli sammenlignet med Disney."

Jeg tror vi alle kan være enige om at begge individer er legender og bør feires for det de har brakt til underholdningsindustrien.

Miyamoto liker ikke at folk sammenligner ham med Steven Spielberg


Loading next content