Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Bully: Scholarship Edition

Mobbing forbudt i Brasil

Bully bannlyst

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har vært mye tull med Rockstar og Take-Two den siste tiden; først ble ManHunt 2 bannlyst i England, så måtte Australia få sin egen versjon av GTA 4, og nå er Bully: Scholarship Edtion bannlyst av en dommer i Brasil. Dette innebærer at det nå er ulovlig å importere, selge, og promotere spillet i butikker eller på nettsider i Brasil. Bannlysningen kommer etter et ønske fra det Brasilianske ungdomssenteret. Påtaleadvokat Alcindo Bastas sier at "Den irriterende faktoren med spillet er at alt skjer på en skole. Det er ikke akseptabelt."

Butikker har fått en frist på 30 dager til å fjerne spillet og all promotering rundt det. Take-Twos talsmann mener dette ikke vil påvirke salget av det populære spillet. Kjenner vi Take-Two rett vil dette bli anket.

Bully: Scholarship Edition

Relaterte tekster

Rykte: Bully 2 er under utvikling

Rykte: Bully 2 er under utvikling

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Rockstar nyter fortsatt enorm suksess med Grand Theft Auto V, og snart kommer det etterlengtede Red Dead Redemption 2. På toppen av dette ser det også ut til at de...

2
Bully slippes til mobil i dag

Bully slippes til mobil i dag

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Det er nå ti år siden Rockstars Bully ble sluppet til Playstation 2, og dette jubileet skal Grand Theft Auto-gjengen markere ved å slippe spillet til Android og iOS....Loading next content