Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Moddere har omskapt hele Fallout: New Vegas-kartet i sin helhet i Minecraft

Gjør deg klar til å utforske en blokkete ødemark.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Fallout: New Vegas er ofte betraktes som den beste oppføringen serien noensinne har lagt ut. Gjennom årene har mange fans laget forskjellige hyllester til Obsidians klassiske RPG, men denne kan bare ta kaken.

Minecraft-moddere har laget en nøyaktig, 1-1 skala rekreasjon av Fallout: New Vegas-kartet i spillet. Modderne har sagt at "verden er et lerret for deg å navigere og utforske."

Oppdrag og slikt har ikke blitt lagt til, men i stedet lar mod-teamet spillerne rollespille og utforske hvordan de ønsker. Sjekk ut modet i traileren nedenfor og fortell oss gjerne hva du ville utforsket først.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content