Norsk
Gamereactor
nyheter
Call of Duty: Modern Warfare Remastered

Modern Warfare Remastered selges separat!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Om fem dager slippes Call of Duty: Infinite Warfare i butikkene, men det heteste samtaleemnet har ikke vært det neste spillet i CoD-serien. Den oppussede versjonen av Call of Duty 4: Modern Warfare har siden annonsering stjålet rampelyset, og folk har vært mildt sagt opprørt over at man tilsynelatende har vært nødt til å kjøpe to spill for å få med den gamle klassikeren. Mange har også sagt at de vil vente til Activision bestemmer seg for å selge Call of Duty: Modern Warfare Remastered som et frittstående spill, og nå ser det ut til at dette skjer mye tidligere enn antatt.

Inne på CDkeys.com ligger det nemlig en oppføring på kun remasteren til Playstation 4. Aberet er at de ikke har noen koder til spillet for øyeblikket, og de skriver at spillet kun finnes til britiske PSN-kontoer.

Vi har ikke anledning til å bekrefte at man kan kjøpe fungerende koder ennå, men det skal vi gjøre så fort det lar seg gjøre.

En fristilling av Call of Duty: Modern Warfare Remastered ville ikke ha overrasket oss hvis det skjedde om seks måneders tid, men for øyeblikket virker det som en litt merkelig strategi. Skulle opplysningene stemme har kanskje ikke Activision nådd det antallet forhåndsbestillinger de hadde ønsket for samlepakken der spillet er inkludert.

Call of Duty: Modern Warfare Remastered
HQ

Relaterte teksterLoading next content