Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Heavy Rain

Molyneux digger Heavy Rain

- Briljant spill som viser fremtiden

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Til tross for at Peter Molyneux er sjef for Microsoft Game Studios i Europa, er han like frittalende som alltid. I et intervju med spillbloggen Joystiq kaller han det PS3-eksklusive spillet Heavy Rain for "helt brilliant". Og ikke nok med det, han følger opp med å anbefale alle som vil ha et glimt inn i dataspillenes fremtid å gå ut og kjøpe spillet.

- Jeg tar av meg hatten for Quantic Dream. Det er et par ting de gjør i spillet som er helt revolusjonerende, og hva de gjør med quick-time er fantastisk, avslutter Peter Molyneux.

Vi i Gamereactor synes det er herlig at Molyneux våger å gå ut av Microsoft-modus og prater rett fra hjertet.

Heavy Rain

Relaterte tekster

5
Heavy Rain til PS4Score

Heavy Rain til PS4

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Mange mener Quantic Dream satte en ny standard for historier og motioncapture med originalen. Vil den nye generasjonen la seg imponere?

Heavy Rain MoveScore

Heavy Rain Move

ANMELDELSE. Skrevet av Line "Hermine" Fauchald

Nyårets mest innovative spillopplevelse er en av fanebærerne for Sonys nye bevegelsekontroll. Heavy Rain er allerede et toppspill, men har det blitt bedre? Line-Hermine har dommen.

0
GR Live spiller Heavy Rain

GR Live spiller Heavy Rain

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Alle dere som er tilhengere av Quantic Dreams spesielle, men gode, Heavy Rain på Playstation 3, har nå en mulighet til å finne ut hvordan spillet tar seg ut på dagens...

0
Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

Kommer Quantic Dream Collection i 2016?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Quantic Dream skal slippe en samling kalt Quantic Dream Collection til Playstation 4, og nå har denne dukket opp på sidene til den franske delen av nettbutikken Amazon....Loading next content