Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xenoblade Chronicles 2

Monolith avslører mye Xenoblade Chronicles 2-nytt

Informasjon om kommende utvidelser, historien, et nytt sverd og mer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som lovet hadde Nintendo en Nintendo Direct-sending som fokuserte på Xenoblade Chronicles 2, og de sparte ikke på kruttet.

Nå har vi fått en ny trailer som viser hvordan Rex og Pyra bestemmer seg for å samarbeide etter at Pyra bringer Rex tilbake fra de døde, og skal forsøke å nå det sagnomsuste paradiset Elysium. I samme slengen får vi også se flere andre allierte, en rekke fiender, og ikke minst et lite glimt av Mythra, et mystisk fjerde sverd Rex kan bruke.

Som om det ikke var nok kunne de også avsløre at spillet får et såkalt "Expansion Pass". Dette vil koste $29.99, og inneholder følgende:

• Allerede i desember vil man få noen ekstra ressurser og "support"-gjenstander.

• I januar kommer det noen nye oppdrag.

• Senere på våren får man så tilgang til et nytt sjeldent sverd.

• Siden mange nok har fått spilt flerfoldige timer til neste sommer, og dermed har blitt ganske gode kommer det også en "Challenge Battle Mode" når varmen kommer innover landet.

• Når det så nærmer seg senhøsten er det tid for en skikkelig godbit med en helt ny historiedel og flere eventyr.

Det er uansett ikke alle godbitene som vil koste penger. Monolith kan nemlig avsløre at vi kan laste ned en pakke som lar oss spille med japanske stemmer allerede på lanseringsdagen 1. desember.

De snakket også litt mer om kampsystemet og enkelte andre mekanikker, så noen av dere er kanskje interessert i å se hele Direct-sendingen. Da finner du den nederst her.

Hva synes du om de ulike annonseringene?

HQ
HQ
Xenoblade Chronicles 2

Relaterte tekster

6
Xenoblade Chronicles 2Score

Xenoblade Chronicles 2

ANMELDELSE. Skrevet av David Selnes

Oppfølgeren til Xenoblade Chronicles er her, og skal være større og bedre enn noen gang

2
Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

Monolith vil lage flere Xenoblade-spill

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Xenoblade Chronicles 2 kom ut i desember i fjor til Nintendo Switch, og nå virker det som det ikke blir siste spill i serien, da Reddit (via den originale japanske...Loading next content