Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Sea of Thieves

Monopol får Sea of Thieves-utgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Ofte når et popkulturelt fenomen blir stort nok, får det en egen Monopol-utgave. Sea of Thieves er tydeligvis intet unntak etter å ha nådd over 15 millioner spillere forrige sommer og siden det fortsatt å vokse. Ikke bare det, for spillet fikk nytt liv forrige uke da de startet med sesonger.

Derfor har Rare nå lagt til "Sea of Thieves X Monopoly" i sin Rare Store. Utover et sett Sea of Thieves-Monopol får du også noe til hovedspillet, nemlig Gold Curse Macaw (en gullpapegøye man kan ha som kjæledyr).

Dette er ikke første gangen et pirat-Monopol slippes (finnes allerede Pirates of the Caribbean-Monopol), men det ser fargerikt og flott ut med kule spillfigurer. Surf over til lenken ovenfor for å bestille deg et eksemplar sel.

Sea of Thieves
Sea of Thieves

Relaterte tekster

8
Sea of ThievesScore

Sea of Thieves

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har skrudd på seg trebeinet, tatt på seg øyelapp og satt seil i Rares nye sjørøversimulator. Men er piratlivet egentlig noe for ham?

0
Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

Sea of Thieves Sesong 10 er forsinket

NYHET. Skrevet av Ben Lyons

"Vi er overbevist om at dette er det beste vi kan gjøre for kvaliteten på utgivelsen, bærekraften i utviklingsprosessen og trivselen til teamet vårt."Loading next content