Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise blir bedre på PlayStation og Xbox

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidligere denne uken bestemte noen som ikke forstår hva taushetserklæringer er seg for å hjelpe vanligvis pålitelige Tom Henderson at Monster Hunter Rise er på vei til PlayStation og Xbox i januar, så overraskelsen ble ødelagt. En bekreftelse er likevel alltid grei å få.

Capcom bekrefter med en trailer at Monster Hunter Rise lanseres på PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series og Windows Store den 20. januar. De sistnevnte kan da også skaffes via Game Pass. Deretter vil altså Sunbreak-utvidelsen komme i løpet av våren.

Utover dette loves vi generelt bedre grafikk, muligheten til å spille med opp til 120 fps og støtte for DualSense-kontrollerens funksjoner.

HQ
Monster Hunter Rise

Relaterte tekster

1
Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Monster Hunter Rise viderefører elementene som ble introdusert i World, og bringer også noe nytt på banen. Anders har anmeldt det...Loading next content