Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise slippes kun digitalt på PlayStation og Xbox

Fans av fysiske spill må nøye seg med Switch-versjonen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Forrige uke ble det bekreftet at Monster Hunter Rise faktisk kommer til PlayStation og Xbox, etter tidligere å ha vært eksklusivt til Switch før det senere ble sluppet til PC. Det skjer 20. januar, og det vil til og med slippes på Game Pass samme dag.

Men hva med de som foretrekker å ha fysiske utgaver av spillene sine? Vel, de kommer til å bli skuffet, for spillet blir kun digitalt på PlayStation og Xbox. Dette har blitt bekreftet overfor Gematsu via Twitter.

Nøyaktig hvorfor vites ikke, men noe tyder på at det er for å spare kostnadene ved en fysisk lansering. Dermed er det kun mulig å skaffe det fysisk til Nintendo Switch.

Skal du ha spillet på PlayStation eller Xbox?

Monster Hunter Rise

Relaterte tekster

1
Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Monster Hunter Rise viderefører elementene som ble introdusert i World, og bringer også noe nytt på banen. Anders har anmeldt det...Loading next content