Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Monster Hunter Rise

Monster Hunter Rise: Sunbreak vist frem - kommer i juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Som lovet startet Capcom uken med en Monster Hunter-stream hvor vi fikk vite mye mer om fremtiden til Monster Hunter Rise, og det var sannelig ikke mangel på informasjon.

Sendingen fokuserte på Monster Hunter Rise sin kommende Sunbreak-utvidelse som vi nå vet slippes den 30. juni på både PC og Switch. Da kan du se frem til en ny historie som tar oss til det nye Citadel-området hvor det selvsagt venter en rekke nye monstere å jakte på, deriblant hovedmonsteret Elder Dragon Malzeno. Dragen vil visstnok by på en skikkelig utfordring (særlig om du velger den nye Master Rank-vanskelighetsgraden), så det er enda godt Wire Bug-en har fått seg noen oppgraderinger og nye funksjoner som også skal bringe et friskt pust til resten av spilet.

De gangene du ønsker å ta det mer med ro er det bare å ta turen til den nye Elgado-leiren hvor en rekke nye personer og skapninger står klare for å ta en prat. Se og hør langt mer om disse tingene under.

HQ
HQ
Monster Hunter Rise

Relaterte tekster

1
Monster Hunter RiseScore

Monster Hunter Rise

ANMELDELSE. Skrevet av Anders Aarhus

Monster Hunter Rise viderefører elementene som ble introdusert i World, og bringer også noe nytt på banen. Anders har anmeldt det...Loading next content