Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Moonbreaker

Moonbreaker fjerner all inntektsgenerering etter feedback

Fansen var ikke så glade for de mange mikrotransaksjonene og digitale valutaene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

De fleste ser ut til å være enige om at studioet bak Subnauticas nyeste spill, Moonbreaker, er ganske bra. Men samtidig er det mange fans som har kritisert studioet for spillets ganske aggressive fokus på inntektsgenerering, blant annet via kjøp av digital valuta som kan låse opp nye enheter og boostere.

Og som resultat? Jo, studioet fjerner nå all inntektsgenerering fra spillet. Som GamingBolt skriver, har utvikleren Unknown Worlds med umiddelbar virkning fjernet den digitale valutaen Pulsars, samt spillets Booster Boxes. Samtlige enheter er nå tilgjengelige med selve hovedspillet, og låses opp gradvis.

Du får nå kontinuerlig valuta ved å spille spillet, som deretter kan brukes til å oppgradere enhetene. Sjekk ut gameplay fra spillet nedenfor, som er i Early Access.

HQ
Moonbreaker

Relaterte teksterLoading next content