Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Moonlighter

Moonlighter feirer imponerende salgstall med utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har snart gått ett år siden sjarmerende og morsomme Moonlighter kom til PC, PlayStation 4 og Xbox One, så det er godt å høre at utviklerne i Digital Sun Games kan feire dette med gode nyheter.

Moonlighter har passert 500,000 solgte eksemplarer, noe som helt klart er verdt å feire. Derfor er det bare ekstra hyggelig å høre at vi også kan ta frem fest-hatten. Utviklerne kan nemlig fortelle at det er mer Moonlighter på vei i form av en utvidelse kalt Between Dimensions. Denne skal komme en gang i sommer, og vil by på helt nye fiendetyper i nye omgivelser med et overnaturlig preg over seg. Da kommer det godt med at vi også får nytt utstyr, deriblant såkalte Trick Weapons. Disse vil gi oss spesielle egenskaper, men vil også kunne by på noen negative sider som vil sette et spesielt preg på spillets velkjente gameplay. Nærmere informasjon skal selvsagt komme nærmere lansering, men nå får vi nøye oss med denne gladnyheten.

Moonlighter

Relaterte teksterLoading next content