Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter

Moore forlater Microsoft

Erstattes av Don Mattrick

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det kom som et lyn fra klar himmel. Den karismatiske Peter Moore forlater Microsoft og erstattes av Don Mattrick fra Electronic Arts.

Historien bak Moores avskjed sies å være at han har bestemt seg for å flytte med familien tilbake til området de bodde før han begynte i Microsoft. Moore kommer til å jobbe i firmaet ut august, før han, ironisk nok, tar over som sjef for EA Sports.

Don Mattrick, på andre siden, har 23 års bransjeerfaring, brorparten fra EA. Han har blant annet hatt ansvar for spillserier som Need for Speed og The Sims, og David Bach (Microsofts sjef for Entertainment and Devices-gruppen) sa følgende:

Samtidig som vi kommer til å savne Peter, er vi glade for å ha en av bransjens mest talentfulle og entusiastiske veteraner om bord for å lede firmaet. Don er godt kjent og respektert blant alle i bransjen for sin store kunnskap, tekniske ekspertise og ledelsessans. Under Dons lederskap ser spillteamet frem mot å sette ut på vår største reise noensinne, med et bredt spekter av spennende titler.

Det er, med andre ord, bekreftet. Hva Moores avgang kommer til å ha slags innflytelse på Microsoft vil bare tiden vise, men fyren kommer nok til å bli savnet.Loading next content