Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 har en enorm filstørrelse

Folk er ikke spesielt glade for at spillet skal ta så mye plass.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er bekreftet på Mortal Kombat 1 sin Steam-side at spillet vil ta opp 100 GB harddisk- eller SSD-plass, i det minste på PC. Selv om det er potensial for at det kan være annerledes for konsoller, er det mange på nettet som uttrykker at de ikke er spesielt glade for å gi opp så mye plass til det som først og fremst er et kampspill.

Dette er også uten noen av DLC Kombat Packs, som sannsynligvis vil spise opp enda mer plass på datamaskinen din. Bortsett fra etterspørselen etter plass, ser det imidlertid ut til at Mortal Kombat 1 ikke krever så altfor høye PC-spesifikasjoner, for den anbefalte ytelsen trenger du bare et GTX 1080 Ti eller tilsvarende kort, 8 GB RAM og en Intel Core i5-8400 eller tilsvarende AMD-prosessor.

Tatt i betraktning at utviklerne må pakke Earthrealm, Outworld, Netherrealm og omtrent 10 andre riker i dette spillet, kan vi se hvorfor det kan ta mye plass.

Hva tror du om dette? Bør Mortal Kombat 1 trenge å ta opp mindre SSD-plass?

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content