Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 har ikke en hemmelig karakter

Litt spoilere for spillet, men når du ser skjermbildet med spillerlisten vil du bli litt skuffet.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I hvert eneste kampspill blir rollelisten et stort diskusjonstema, og siden Mortal Kombat 1 først ble avslørt har fansen antatt at det ville være 24 plasser på listen. Dessverre ser det ikke ut til at det blir noen overraskende 24. karakter.

I stedet er det 23 i grunnspillet, inkludert forhåndsbestillingsbonusen Shang Tsung. I Kombat Pack får vi selvsagt se en rekke andre figurer komme tilbake og bli introdusert, men noen hadde likevel håpet på en hemmelig ekstra figur.

Men hvis du tror at det er en annen fighter som blir lagt til på slutten av historien, har du rett, men det er Havik, en figur vi allerede visste om.

Hva synes du om at det er 23 krigere i Mortal Kombat 1?

Takk, TheGamer.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content