Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 tar betalt for ny Fatality, fansen er ikke fornøyd

At den mest ikoniske delen av Mortal Kombat er låst bak en betalingsmur, har fått mange til å reagere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Kombat 1s nyeste patch introduserer sesongbaserte Fatalities. En morsom idé, når du tenker over det. Påskeharen kan gjemme en bombe i et egg. Julenissen kan slå i hjel en figur med kull. Det er mange muligheter for disse morsomme drapene, men fansen er ikke fornøyd med at de er inkludert.

Det er fordi Halloween Finisher er blitt lagt til i Premium Store, noe som betyr at du bare kan få tak i den ved å ta frem lommeboken. Dette har selvsagt ikke falt i smak hos fansen, som har gått ut på sosiale medier for å vise sin skuffelse.

Selve Fatality-grepet går ut på at du smeller et gresskar i hodet på en motstander, før du sparker hodet langt, langt bort før det smeller ned på noens veranda på Halloween-natten. Det er et ganske kult trekk, men det føles nok mer som et triks enn en godbit siden det kun er tilgjengelig mot betaling.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content