Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1 topper salgslistene i Storbritannia

Men det fysiske lanseringssalget har gått ned med 38 % fra MK 11.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Kombat 1 viser seg å være en stor hit på det britiske markedet, med en førsteplass på de britiske salgslistene. Men ifølge Chris Ding fra Gamesindustry.biz har salget av det nyeste kampspillet falt med 38 % sammenlignet med lanseringen av Mortal Kombat 11.

Selvsagt blir det fysiske salget mindre og mindre vanlig etter hvert som tiden går, men det er verdt å merke seg at lanseringen av den nye fighteren har fått seg en liten knekk. Når det gjelder de andre store lanseringene den siste tiden, har Lies of P gjort et godt førsteinntrykk med en tredjeplass på salgslistene foran Pikmin 1+2.

Payday 3 ligger på 7. plass, noe som ikke er så overraskende med tanke på at mye av salget av dette spillet sannsynligvis vil skje digitalt fra PC-markedet. Starfield har imidlertid falt helt ned til 19. plass, og The Crew Motorfest ligger på 11. plass.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content