Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 1

Mortal Kombat 1s første oppdatering gjør mange endringer

NetherRealm er allerede i full gang med å lappe på Mortal Kombat 1, med alt fra noen nye tilgjengelighetsalternativer til et vell av sårt tiltrengte Switch-forbedringer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Tidlig tilgang har begynt for de som forhåndsbestilte Mortal Kombat 1, men den offisielle lanseringen er først i morgen. Derfor er det greit å merke seg denne annonseringen.

For PS5- og Xbox Series X/S-spillere er det en rekke mindre endringer, blant annet forbedringer av brukergrensesnittet, flere tilgjengelighetsalternativer, 4K-oppløsning i Story Mode og justeringer av den siste bossen.

På Nintendo Switch ser det imidlertid ut til at spillet låses helt opp med denne oppdateringen, ettersom brukerne vil kunne spille online, fullføre historiemodusen, opplæringsdelen, turneringsmoduser og mye mer. Sjekk ut hele oppdateringsinformasjonen her.

Mortal Kombat 1

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 1Score

Mortal Kombat 1

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

NetherRealms fightere er tilbake for å sparke rumpe på blodigst mulig måte i et helt nystartet univers. Jonas har sjekket ut om det lever opp til potensialet...Loading next content