Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Kombat 11

Mortal Kombat ble nesten kalt Kumite

Ed Boon lover at dette ikke er en aprilspøk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var vanskelig å tro noe denne helgen siden det var 1. april, og både privatpersoner og selskaper liker å spøke litt. 1. april var også dagen da Ed Boon bestemte seg for å dele et gammelt navn han (og sannsynligvis Mortal Kombat-medskaperen John Tobias) en gang vurderte for Mortal Kombat.

Det viser seg at av titlene de lekte med før de slo seg til ro var Kumite. Mens Kumite er et godt navn (karate-relatert) som er ganske ofte brukt for kampturneringer og så videre er vi veldig glade for at de tenkte på dette litt lenger. Det er vanskelig å forestille seg Mortal Kombat i dag uten "Combat", og stort sett alle andre ord på C stavet med en K - eller hva tror du?

Mortal Kombat 11

Relaterte tekster

0
Mortal Kombat 11Score

Mortal Kombat 11

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Netherrealm Studios leverer atter en gang et solid Mortal Kombat-spill fylt med det serien er kjent for, brutalitet.Loading next content