Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Shell
Featured: E3 2021 Coverage

Mortal Shell får sin første utvidelse denne sommeren

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mortal Shell har på kort tid blitt en favoritt blant mange når det kommer til Soulslikes, og i sommer vil det få sin første DLC. Utvidelsen heter Virtuous Cycle, og ut i fra den 46 sekunder lange teaseren å dømme, ser det ut til at et nytt område legges til, samt en ny karakterklasse. Ingen konkrete detaljer ble avslørt i videoen, men våpenet som vises er spesielt interessant ettersom det virker å være ei øks med flere bruksområder, da den kan deles opp i to kataner i kampens hete.

Teaseren for Virtous Cycle avslører også tilsynelatende en annen interessant detalj. I slutten av traileren ble nemlig Steam oppført blant spillets plattformer. Mortal Shell ble sluppet eksklusivt på Epic Games Store i 2020, og det ser altså ut til at eksklusivitetsperioden snart er over.

HQ
Mortal Shell

Relaterte tekster

0
Mortal ShellScore

Mortal Shell

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Mortal Shell har noen kule ideer, men Kristian mener de er ikke nok til å bære et ellers uinteressant spill.Loading next content