Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mortal Shell

Mortal Shell slippes på PS5 og Xbox Series neste uke

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Cold Symmetry sitt Souls-lignende spill overrasket de fleste positivt i fjor, så det var godt å høre at de jobbet med en forbedret utgave til de nyeste konsollene også. I kjent stil har de bestemt seg for å avsløre lanseringsdatoen kort tid i forveien.

Den nyeste Mortal Shell-traileren avslører at Mortal Shell: Enhanced Edition lanseres på PlayStation 5 og Xbox Series den 4. mars, og de av oss som allerede eier spillet på PS4 eller Xbox One får oppgraderingen gratis. Hva selve oppgraderingene angår kan vi se frem til bedre teksturer, 4K og 60 bilder i sekundet (30 på Series S) og DualSense-støtte på PS5. Du får en indikasjon på hvilken forskjell dette utgjør i traileren under.

HQ
Mortal Shell

Relaterte tekster

0
Mortal ShellScore

Mortal Shell

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Greiner Ådnesen

Mortal Shell har noen kule ideer, men Kristian mener de er ikke nok til å bære et ellers uinteressant spill.Loading next content