Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Xcom: Enemy Within

Møt Exalt i Xcom: Enemy Within

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå er det en måned til Xcom: Enemy Within lanseres, og vi har til nå blitt kjent med Mech Trooper-klassen og de genetiske modifikasjonene som du kan putte i soldatene dine. Det siste nye er Exalt-organisasjonen. Exalt vil opprette celler i forskjellige land verden over, og vil der drive propagandakampanjer og sabotasjeoppdrag mot deg.

Når du oppdager en Exalt-celle må du sende en av soldatene dine på et spionasjeoppdrag for å finne ut hva de driver med. Deretter må du innhente både soldaten og informasjonen. Da starter enten et kongen på haugen-oppdrag, hvor du må forsvare et objekt et visst antall runder for å forhindre at Exalt kan ta det tilbake, eller mer standard ekstraksjonsoppdrag hvor troppene dine må ødelegge noen objekter før de rømmer fra området.

Det som gjør Exalt virkelig interessant er at de er mennesker, og dermed vil oppføre seg annerledes enn de vi har kjempet mot før. Designsjef Anada Gupta hos Firaxis utdyper dette ovenfor Gamereactor:

- Exalt bruker taktikk på en måte som de utenomjordiske ikke gjør. Vi er alle veldig stolte av AI-en til Exalt. Noen ganger kan du se Exalt-soldater som velger vekk gode skuddmuligheter for å komme seg inn i målområdet. De bruker eksplosiver smart. De bruker defensive røyktepper. Snikskytterne deres oppsøker høydefordeler. De bruker Med-kits til å helbrede andre Exalt-enheter. Snikskytterne og Heavies liker å bruke holo-targeting tidlig i runden. Jeg tror den slags egenskapskombinering er noe som er nytt ved Exalts oppførsel, og jeg tror spillerne vil like å utfordringene det gir. Men i forhold til måten Exalt oppfører seg på et strategisk nivå er de definitivt opportunistiske. Spesielt på høyere vanskelighetsgrader vil de definitivt prøve å velge steder som er maks uheldig for deg.

Xcom: Enemy Within kommer 15. november, og vil komme som en nedlastbar innholdspakke til PC. Konsollbrukere må derimot belage seg på å kjøpe Commander Edition som kommer på en egen plate fordi spillet rett og slett er for stort til å være en DLC på konsoll. Vil du bli mer kjent med Exalt kan du ta en kikk på traileren og bildene under.

HQ
Xcom: Enemy Within
Xcom: Enemy WithinXcom: Enemy Within
Xcom: Enemy WithinXcom: Enemy Within

Relaterte tekster

2
Xcom: Enemy WithinScore

Xcom: Enemy Within

ANMELDELSE. Skrevet av Kenneth Flage

Hvor langt er vi villig til å gå for menneskerasens overlevelse? Kenneth har testet det massive tillegget til Enemy Unknown for å finne svaret...

0
Xcom: Enemy Within slippes til mobil i dag

Xcom: Enemy Within slippes til mobil i dag

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

To år etter at originalspillet ble sluppet PC og konsoll kommer nå Xcom: Enemy Within - den frittstående utvidelsen til Enemy Unknown - til både Android og iOS, og det...

0
Xcom: Enemy Within

Xcom: Enemy Within

FORSPILL. Skrevet av Mike Holmes

Etter Gamescom-avsløringen av MEC-soldater og genetisk modifierte soldater, fant vi ut med mer om den store, taktiske tilleggspakken til Enemy Unknown...

1
Møt Exalt i Xcom: Enemy Within

Møt Exalt i Xcom: Enemy Within

NYHET. Skrevet av Kenneth Flage

Nå er det en måned til Xcom: Enemy Within lanseres, og vi har til nå blitt kjent med Mech Trooper-klassen og de genetiske modifikasjonene som du kan putte i soldatene...Loading next content