Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Møt Kronprinsfamilien i Minecraft på julaften

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Både i fjor og i år opplevde guttene i Skogliv stor suksess da de inviterte folk til å gå i 17. mai-tog i Minecraft, og de har sannelig bestemt seg for å feire jul med stil også.

Trioen avslører nemlig at Kronprinsfamilien har takket ja til å være med på en spesiell julefeiring i Minecraft også siden de likte begivenhetene på 17. mai. Nærmere bestemt vil Håkon, Mette-Marit, Ingrid Alexandra og Sverre Magnus representeres med avatarer mens de holder en tale og ønsker god jul den 24. desember.

Et nytt glimrende initiativ fra guttene som jeg tror kommer godt med i en høytid mange har det litt tungt i, særlig under pandemien, så jeg håper mange stikker innom for en hyggelig sammenkomst både før, under og etter talen (via chatten) som starter klokken 10 på julaften.

Minecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content