Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Total War: Warhammer II

Møt Total War: Warhammer IIs Tomb Kings

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

For en måned siden fikk vi vite at Total War: Warhammer IIs Rise of the Tomb Kings-utvidelse vil komme den 23. januar, og fikk samtidig en filmatisk trailer som viste hvor fryktinngytende den nye Tomb Kings-gruppen kan være. Slike trailere er ofte veldig underholdende å se på, men som vanlig er gameplaytrailere mer nyttige når det kommer til det å vise hvordan alt fungerer i selve spillet. Hva med å ta det hele et steg høyere enn gameplaytrailer igjen?

Creative Assembly har faktisk sendt oss en "Let's Play"-video hvor utviklerne Wheels og Guy spiller mot hverandre i den kommende utvidelsen. Her får vi se den spesielle måten man rekrutterer nye følgere på, hva som er lurt å gjøre med en gruppe som har såpass svak økonomi (udøde med lite penger? De mister da penger som bare det i Diablo, Fallout o.l) det nye oppgraderingstreet, og selvsagt litt av hva historien kommer med.

HQ
Total War: Warhammer II

Relaterte teksterLoading next content