Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Steel 2

MotionPlus i Red Steel 2

Mer presis action på vei

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

På årets E3 kunne Nintendo avsløre at de er i full gang med en dings til Wii-fjernkontrollen som skal øke nøyaktigheten og følsomheten til kontrollen; MotionPlus. I et intervju med Gamesindustry.biz sier Alain Corre i Ubisoft at de vil dra nytte av MotionPlus i deres kommende Wii-titler, blant annet i Red Steel 2.

- Red Steel 2 har vært i utvikling i mange måneder nå, og med denne nye enheten kan vi være enda mer presise, sier Corre.

I det originale Red Steel skulle vi blant annet skyte og fekte med Katana-sverd, men det var ikke like responsivt og intuitivt som vi skulle ønske. Med lenger tid i utvikling, og ingen konsoll-lansering å rekke, håper vi på mer følsom katana-føring denne gangen.

Corre snakker videre om at de fleste Wii-spillene som kommer, blir avspist med for kort utviklingstid:
- Du trenger mer enn ett år for å lage et bra spill. Det tar tid å utvikle gode spill. I år kommer både Shaun White Snowboarding og Rayman 3 fra oss, og begge har vært i utvikling i over 18 måneder, forteller Corre.

Red Steel 2
Red Steel 2
Red Steel 2

Relaterte tekster

Red Steel 2Score

Red Steel 2

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Elfving

Ubisoft blander vesten og østen, og resultatet er en oppfølger som skiller seg ganske kraftig fra forgjengeren. Red Steel 2 anmeldt!Loading next content