Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Onrush

Motorstorm/Driveclub-skaperne avslører Onrush

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det var mange av oss som ble meget skuffet da Sony bestemte seg for å stenge Evolution Studios i fjor, men kunne trekke et lettesens sukk da Codemasters gjenopplivet studioet igjen kort tid etterpå. Nå er det tid for å se hva dette har ført til.

Spillet studioet jobber med nå heter Onrush, og er et skikkelig arkaderacingspill hvor tyngekraften egentlig ikke har så stor påvirkning på det som skjer. Traileren vi har fått kan nesten minne om en blanding av Motorstorm og Trackmania. Dette passer godt siden en stor del av spillet handler om å gjøre triks og knuse motstandere slik at man kan bygge opp en Rush-måler. Ved å aktivere denne vil man få en skikkelig boost både i kraft og fart. To forbedringer som helt klart vil komme godt med i et slikt spill.

Hvordan synes du det virker?

HQ
Onrush

Relaterte tekster

1
OnrushScore

Onrush

ANMELDELSE. Skrevet av Daniel Andersen

Daniel har spilt mange bilspill de siste årene, men å spille ett uten en mållinje å kjøre over ble en ny erfaring for den fartsglade trønderen vår.Loading next content